'

Sep 1
IJHORST - De IJhorstermarkt geniet grote bekendheid in de wijde omgeving. De markt is een perfecte mix van antiek, brocante, vlo, braderie en warenmarkt. Dit jaar bestaat de markt alweer drieƫnvijftig jaar. Van de 1e zaterdag in april tot de 1e zaterdag van oktober van 08.00 tot 13.00 uur treft men vele kooplieden en particulieren die hun goederen en waren aan de man proberen te brengen.

Ga door met lezen van "IJhorstermarkt op zaterdag 2 september"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
RUINERWOLD - Ze trainde vanaf begin augustus al met de KIOS selectie mee en wellicht heeft u haar al zien presteren tijdens oefenwedstrijden. Fleur Pruim uit Emmen gaat dit jaar korfballen bij KIOS Ruinerwold. Na een half jaar uit de korfbalwereld te zijn geweest heeft Fleur haar korfbalplezier helemaal teruggevonden bij de Spekbraanders.

Ga door met lezen van "Fleur Pruim nieuwe aanwinst KIOS selectie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
DE WIJK - Volleybalvereniging Wijhko start begin september weer met de trainingen in Sporthal De Slenken. Vindt je het leuk om een potje te volleyballen, kom vrijblijvend een training bezoeken en train 3x mee. Bij vragen of interesse stuur een reactie naar: wijhko@hotmail.com Of bezoek de Open Vereniging Dag op 16 september van 10 tot 14 uur , ook in de Sporthal De Slenken in De Wijk


Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
DRENTHE - De burgemeesters van de twaalf Drentse gemeenten geven op woensdag 13 september het startsein voor Oktober Kindermaand. Iedere burgemeester doet dat op een school in zijn of haar gemeente.

Ga door met lezen van "Burgemeesters geven startsein voor Oktober Kindermaand"

Geplaatst door B S

Tweet This!