'

Sep 4
IJHORST - Openmonumentendag Kerk IJhorst, in het kader van het 200 jarig bestaan van het kerkgebouw in IJhorst worden tijdens de openmonumenten extra feestelijkheden georganiseerd.

Ga door met lezen van "Feestelijkheden bij kerkgebouw IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4
RUINERWOLD - Harm-Jan Martens, afkomstig uit Hoogeveen, heerste zaterdagavond tijdens de 33ste Dijkhuizenrun in Ruinerwold en claimde de overwinning in het hoofdnummer, de 10 kilometer, met overtuiging. De Hoogevener finishte bijna twee minuten eerder dan Johan Bloemert uit Staphorst, die de tweede plaats innam. Bij de vrouwen was Anna de Haan-Van der Breggen uit Meppel de absolute uitblinker, beter bekend als voormalig wielrenster Anna van der Breggen.

Foto's JW v/d Vlist Bekijk alle foto's 

Ga door met lezen van "Dijkhuizenrun 2023: Martens en De Haan-Van der Breggen Winnen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4
RUINERWOLD - Na een geslaagde en goed georganiseerde Kick-off, was het dinsdag 29 augustus om 20.00 uur tijd voor het eerste oefenduel van het seizoen. De mannen uit Balkbrug kwamen op bezoek. Met mogelijk nog licht chagrijn jegens Ruinerwold - hoewel de sportieve ploeg van Johan Splinter daar niks van liet merken - aangezien Balkbrug in de laatste wedstrijd van vorig seizoen degradeerde tegen Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Doelpuntrijke eerste oefen- bekerwedstrijd voor Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4
DE WIJK - Zondag 10 september wordt er een feestelijke wandeling georganiseerd ter ere van het 12.5-jarig bestaan van de uitvaartonderneming van Gerda Habes. Het beginpunt is vanaf De Wijker Hof aan de Julianaweg (begraafplaats) in De Wijk. Er kan tussen 13.00 uur en 14.30 uur worden gestart, nadat u ontvangen bent met een kopje koffie of thee. Omdat er onderweg een aantal stopplaatsen zijn waar wat te horen, te zien of te doen is, zal er in groepjes gelopen worden.

Ga door met lezen van "Feestelijke wandeling door het Reestdal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4

Wanneer het tijd is voor een nieuwe telefoon, dan is het natuurlijk van belang dat je goed bent voorbereid. Er zijn namelijk diverse zaken die geregeld moeten zijn, voordat je echt kunt gaan genieten van je smartphone. Een nieuwe telefoon is namelijk een goede investering en het is van belang dat het van een leien dakje wordt geregeld. Hieronder lees je precies waar je rekening mee moet houden mocht je toe zijn aan een nieuwe telefoon.Ga door met lezen van "Alles wat geregeld moet zijn voordat je een telefoon aan kunt schaffen"

Geplaatst door B S

Tweet This!