'

Sep 5
DE WOLDEN - Bij het vervangen van de GFT-containers in De Wolden bleek afgelopen voorjaar dat de nieuwe container veel problemen gaf. Vervelend voor de inwoners. Daarom heeft de gemeente de probleem-containers zo snel mogelijk uitgedeukt of vervangen. Dat doet de gemeente nog steeds. Inmiddels is het aantal beschadigde GFT-containers de 400 gepasseerd.

Ga door met lezen van "De Wolden zet juridische stappen inzake GFT-containers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
DE WIJK - Het zwemseizoen bij Zwembad de Slenken is officieel tot een einde gekomen. Afgelopen zaterdag, 2 september, was de laatste kans voor zwemliefhebbers om een duik te nemen voordat de deuren op slot gingen voor de winter. Deze laatste zwemdag werd gevierd met muziek en opblaaskussens in beide zwembaden, waar velen nog graag van genoten.

Ga door met lezen van "Zwembad de Slenken sluit de deuren weer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
VEENINGEN - Een magisch project vraagt om een magische start, daarom starten we De Afvalkathedraal en onze voorstelling ATROPOS met een daverende kick-off op 6 september.

Creatieve dames bezig met eerste onderdeel afvalkathedraal: Foto: Artizzl Media/Peter Nefkens

Ga door met lezen van "‘Atropos’ staat in de startblokken, magische kick-off in Veeningen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
ZUIDWOLDE - De werkgroep De Wolden Gewoon Toegankelijk heeft het gemeentehuis van De Wolden geschouwd. Hoe toegankelijk en verwelkomend is het gemeentehuis is voor mensen met een beperking? Kan iemand in een rolstoel makkelijk binnenkomen? Kan een slechtziende de weg vinden?


Ga door met lezen van "Toegankelijkheid gemeentehuis getest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
MEPPEL - André Donker is niet alleen een van de bekendste boswachters van Nederland, maar ook schrijver. Binnenkort komt zijn nieuwe boek uit: een thriller uit die zich afspeelt in Zuidwest-Drenthe. Op vrijdag 15 september geeft hij een lezing in Bibliotheek Meppel.

Ga door met lezen van "Tv-boswachter André Donker spreekt in Meppel over Drentse moordlegendes"

Geplaatst door B S

Tweet This!