'

Sep 6
ECHTEN - De theatervoorstelling is een kennismaking met het leven van drie jonge mannen in het Drentse landschap. Niet alle Drenten in de documentaire zijn meteen een open boek.

Ga door met lezen van "De Drentse Vlaggenhijsers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
Vertrouwd ouder worden in eigen omgeving?

STAPHORST - Naar aanleiding van de groeiende vraag naar mantelzorgwoningen organiseert Duntep op zaterdag 7 oktober 2023 van 10:00u tot 16:00u een mantelzorgwoningdag aan de Wethouder Wassebaliestraat 10 in Staphorst.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Mantelzorgwoningdag bij Duntep, Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
DE WOLDEN - Zie jij door de tegels de tuin niet meer? Hoog tijd om die tegels eruit te halen en deze te vervangen door groen zoals planten of bomen. Niet alleen leuk om naar te kijken, de tuin blijft ook nog eens koeler. Bomen en planten verdampen namelijk water met hun bladeren. Daardoor ligt de gevoelstemperatuur in een tuin met veel planten al snel 5 graden lager dan in een betegelde tuin! Wel zo lekker tijdens hele warme dagen.


Ga door met lezen van "NK Tegelwippen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
RUINERWOLD - Zomerfeest Ruinerwold gaat van start. Van 6 tot 10 september barst het feest los: een scala aan boeiende activiteiten belooft bezoekers te vermaken en te betoveren. De feestvreugde start op vandaag met een spetterende Quiz-avond. Bereid je voor op een gezellige en uitdagende avond vol kennis, humor en muzikale hoogtepunten.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Zomerfeest Ruinerwold van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
DE WIJK - Het begint zo langzamerhand ernst te worden met de nieuwe voetbalcompetitie 2023/2024. De voorbereidingen zijn in volle gang. Afgelopen zondag speelde Wacker 1 een bekerwedstrijd in het Friese Lemmer en men keerde met een verdiende overwinning (doelpunten van Rob van Luin en Edwin Dekker) van 2 – 1 terug uit het Friese land.

Ga door met lezen van "Wacker verliest oefenduel van A.S.V."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
DE WOLDEN - Gezocht sportieve meiden (13-15 jaar) uit Koekange, IJhorst of de Wijk en omstreken, die graag willen voetballen in een echt meidenteam! SJO Triville krijgt volgend seizoen een meidenteam (MO15), dit hele leuke team zoekt nog een paar speelsters om de selectie compleet te maken! Lijkt het je leuk of wil je meer weten? Bel of app met Dave de Groot 06-55707967. Tot gauw! Jeugdbestuur SJO Triville.

Geplaatst door B S

Tweet This!