'

Sep 7
DE WIJK - Na een onderbreking van drie jaar vond op donderdag eindelijk weer een Zonnedag plaats in De Wijk. Het weer was zonnig en warm, wat de perfecte omstandigheden creƫerde voor een middag vol vermaak in Dorpshuis De Wijk. Ruim dertig senioren beleefden een onvergetelijke middag met Oudhollandse spelletjes en genoten van de muziek van een accordeon duo.

Ga door met lezen van "Senioren genieten van zonnige zonnedag in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 7
DE WIJK - Bakkerij Coop Dunnink investeert in nieuwe ovens! Helaas is een van de twee bakovens voor de zomer uitgevallen. Om dit probleem op te lossen, hebben ze besloten te investeren in twee nieuwe, energiezuinigere ovens.

Ga door met lezen van "Bakkerij Coop Dunnink investeert in nieuwe bakovens"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 7
Drents Museum trakteert bezoekers op maandag 11 september

DRENTHE - Het is op 11 september 2023 precies 140 jaar geleden dat Vincent van Gogh in Drenthe arriveert. Om dat te vieren trakteert het Drents Museum bezoekers op theater door GarageTDI, op de eerste dag van de tentoonstelling Op Reis met Vincent.

Vincent van Gogh, De Turfschuit, Drenthe 1883.

Ga door met lezen van "Feestelijke publieksopening:140 jaar Vincent"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 7
DE WIJK - Buning Wegenbouw bv is op 28 augustus 2023 begonnen met de aanleg van een snelheidsremmend plateau op de kruising van de H. Tillemaweg met de Slenkenweg in De Wijk. Deze belangrijke verkeersmaatregel is bedoeld om de veiligheid op dit punt te vergroten, gezien de vaak te hoge snelheden waarmee over de Slenkenweg wordt gereden.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Snelheid remmend plateau Slenkenweg voor meer veiligheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!