'

Sep 11
Zaterdag 16 september staat o.a. De Wijk in het teken van van promotieactiviteiten om het verenigingsleven en evenementen, zoals het Smaakmakers Festival (16-17 september) te promoten. De gemeente De Wolden heeft middels de “Open Vereniging Dag” verenigingen opgeroepen om op deze dag aan de (nieuwe) inwoners te tonen wat men kan en mag verwachten door zich bij hen aan te sluiten.

Ga door met lezen van "Presentatie Zangvereniging Wijker Kunst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
DE WIJK - Na een periode van 27 jaar als huisarts in De Wijk heeft Bert van Bremen het stokje overgedragen. De overdracht van de praktijk vond plaats op 1 juli, en afgelopen zondag was er gelegenheid om afscheid van hem te nemen als huisarts, wat door velen werd aangegrepen. Van Bremen werd in Dorpshuis De Wijk een mooie afscheidsreceptie aangeboden en ontving diverse cadeaus.


Ga door met lezen van "Afscheid van Huisarts Bert van Bremen na 27 Jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
Tropische temperaturen tijdens zomerfeest Ruinerwold

RUINERWOLD - Nooit eerder waren de temperaturen zo tropisch als dit jaar. De Spekbraanders bezweken bijna onder de hitte maar hielden het hoofd koel en de inwendige mens nat. Zo doorstonden ze de feestweek met vlag en wimpel. Dit begon afgelopen woensdag met een overweldigende Quizavond geopend door burgemeester Inge Nieuwenhuizen. De tent zat afgelopen vol. En dat was ook alle andere dagen het geval.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Warmste Zomerfeest Ruinerwold ooit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
DE WIJK - V.V. Wacker, na de overwinning van vorige week (2 – 1 bij v.v. Lemmer en de 4 – 0 in de thuiswedstrijd vandaag tegen Renado uit St. Nicolaasga (Fr.) een flinke stap richting de volgende ronde van de K.N.V.B.-beker gezet. Volgende week, in de thuiswedstrijd tegen V.M.C. uit Munnekeburen zal de beslissing vallen.

Ga door met lezen van "Wacker wint tropisch duel van Renado"

Geplaatst door B S

Tweet This!