'

Sep 17
KOEKANGE - Op 19 september organiseert VNN een startbijeenkomst om te stoppen met roken. Daarna volgt een serie bijeenkomsten waarin rokers in een kleine groep onder deskundige begeleiding de uitdaging aangaan. Opgeven kan via pop-uppoli@vnn.nl. Lees meer in het bericht hieronder.

Foto: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Pop-up poli in Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
RUINERWOLD - De eerste thuis wedstrijd voor KIOS tegen Juventa uit Hardenberg. Wederom warme omstandigheden maar dit keer werd de drinkpauze na 15 minuten overgeslagen. Het kwartje viel vorige week voor KIOS de goede kant op en voor Juventa de verkeerde. Dit keer wilde KIOS het niet zover laten komen.

Ga door met lezen van "Knappe overwinning voor KIOS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
KOEKANGE - Op 22 september vindt het Prewest Walking Football toernooi plaats bij Vitesse’63 in Koekange, en het belooft een buitengewone dag te worden! Maar liefst 16 teams zullen deelnemen, waaronder een internationale mix van 6 scheidsrechters. Een Duits team zal ook meespelen, wat zorgt voor extra spanning en plezier.

Ga door met lezen van "Prewest Walking Football toernooi"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
DE WIJK - De klaverjas kaarten liggen weer klaar om geschud te worden! Na een lange zomer/herfst vakantie staat de Klaverjascompetitie van de Supporters Vereniging Wacker weer voor de deur.

Er zijn weer mooie vleesprijzen te winnen.

Ga door met lezen van "Klaverjassen begint weer bij v.v. Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!