'

Sep 20
ECHTEN - Het waren onzekere tijden voor het Echtense basisschool 't Echtenest. Wanneer er voor 1 oktober geen nieuwe leerling bij zou komen, zou de school moeten sluiten. Maar het nieuwe schooljaar is amper begonnen of de nieuwe leerling dient zich al aan. De school kan daarom blijven bestaan! Na een periode van onzekerheid werpt de gezamelijke harde inzet voor het behoud van de school zijn vruchten af.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
REGIO - Ben je van plan om binnenkort te gaan verbouwen in of rondom het huis? Tijdens het klusproject komt er meestal aanzienlijk veel afval vrij, dat je niet volledig in jouw eigen afvalcontainer kunt plaatsen.

Ga door met lezen van "De 5 voordelen van een kleine container huren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
DE WIJK - Afgelopen zondag heeft Iris Hofstra (12 jaar) uit De Wijk deelgenomen aan het NK Stoepranden in Den Haag. Twee jaar geleden deed ze ook mee. Toen behaalde ze de derde prijs. Dit keer nam ze sportieve revanche en werd ze Nederlands Kampioen.

Ga door met lezen van "Iris Hofstra uit De Wijk Nederlands Kampioen Stoepranden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
DE WOLDEN - In oktober kunnen alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar weer gratis meedoen aan activiteiten van culturele instellingen in de provincie Drenthe. In De Wolden doen maar liefst negen instellingen mee, van molens tot musea. Oktober Kindermaand is een initiatief van Stichting Kunst & Cultuur met als doel kinderen kennis te laten maken met kunst en cultuur.

Ga door met lezen van "Oktober Kindermaand: volop gratis culturele activiteiten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
DE WOLDEN - In 2040 wil gemeente De Wolden 100% van het eigen energieverbruik duurzaam opwekken. Dat staat ook in de toekomstvisie “Samen aan Zet”.

Ga door met lezen van "Potentiescan duurzame energie in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!