'

Sep 21
DE WIJK - Na twee spannende competitiewedstrijden tegen Noveas uit Steenwijk (10-9 winst) en koploper Vitesse uit Beilen (6-5 verlies) reisde 4e klasser Roreko woensdagavond af naar Opeinde voor de beker om het op te nemen tegen De Pein (3e klasse). Vorig seizoen werd er in de zaalcompetitie 2x van hun verloren. Anne van der Linde moest vanwege een blessure deze wedstrijd noodgedwongen vanaf de kant volgen.

Ga door met lezen van "Roreko stunt in bekercompetitie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
REGIO - Circus Okidoki heeft tijdens Oktober Kindermaand drie unieke activiteiten gepland, voor jong en oud! Op zondag 1 oktober, van 14.00 tot 17.00 uur, kunnen jonge artiesten zich verheugen op "Artiest in een dag". Hier zullen ze de geheimen van het circus ontrafelen terwijl ze leren hoe ze in de lucht kunnen zweven aan doeken, jongleren, balanceren en nog veel meer.


Ga door met lezen van "Circus Okidoki doet meer aan Oktober Kindermaand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
DE WIJK - Dit jaar verkoopt WGV weer loten van de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor onderhoud en aanschaf van nieuwe materialen en leuke activiteiten voor de leden. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.

Ga door met lezen van "WGV doet mee met de Grote Clubactie!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
DROGTEROPSLAGEN - Dinsdag 19 september om 8:30 uur heeft KC De Klimtoren officieel haar deuren geopend voor Peuterspelen! Na een verhuizing van Peuterspelen Linde en een verbouwing op De Klimtoren in Drogteropslagen, zijn peuters, basisschoolkinderen en het team startklaar om onder één dak verder te gaan.

Ga door met lezen van "Opening Peuterspelen KC De Klimtoren"

Geplaatst door B S

Tweet This!