'

Sep 24
REGIO - Zondagmiddag was Wacker te gast bij d) e voetbalvereniging Hodo in Hollandscheveld. De letters staan voor: H.(Hollandscheveld) 0. (overwint). D.( door) O.(oefening). Opgericht in 1961, na een rumoerige strijd over voetbal op zondag.

Ga door met lezen van "Hodo - Wacker 2 - 1"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
FORT/ALTEVEER – De vrijwilligers van Fort en Alteveer starten in het nieuwe seizoen ook weer met ‘Onder ons bij de soep’. In Fort is de 1e gepland op donderdag 28 september.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Samen soep eten in Fort en Alteveer!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
RUINERWOLD - Vandaag stond de uitwedstrijd tegen het net als KIOS ongeslagen NRC'22 op het programma. De belangen waren voor beide ploegen duidelijk, omdat er sinds dit jaar in een kleine poule van vier uitgemaakt gaat worden wie er promoveert naar de hoofdklasse.

Ga door met lezen van "Verdiende overwinning voor KIOS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DRENTHE - Provincie Drenthe heeft informatie aangeleverd aan de Europese Commissie over de wolf. Met het aanleveren hiervan geeft zij een duidelijke boodschap mee: De provincie dringt er bij de Europese Commissie op aan de Europese regelgeving zodanig aan te passen dat het beschermingsniveau van de wolf wordt verlaagd zodat er meer (beheer)maatregelen ten aanzien van de wolf kunnen worden ingezet.


Ga door met lezen van "Drenthe pleit in Brussel voor verlaging beschermde status wolf"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DE WOLDEN - In oktober kunnen alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar weer gratis meedoen aan activiteiten van culturele instellingen in de provincie Drenthe. In De Wolden doen maar liefst negen instellingen mee, van molens tot musea. Oktober Kindermaand is een initiatief van Stichting Kunst & Cultuur met als doel kinderen kennis te laten maken met kunst en cultuur.

Ga door met lezen van "Oktober Kindermaand: volop gratis culturele activiteiten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DE WIJK - Het was zaterdagmiddag een hartelijk weerzien tussen de oud klasgenoten van de openbare lagere school uit De Wijk. Klas 6 uit 1980 werd met koffie en koeken ontvangen bij de Wieker Meule. Waar klasgenoot Erwin de Jonge tevens de molenaar van is.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gezellige reünie klasgenoten lagere school De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!