'

Nov 5
IJHORST - Maandag 6 november 2023 komt Joop Verburg van de Nachtvlinderwerkgroep Zuidwolde vertellen over de nachtvlinders. Er zijn wel meer dan 2000 soorten nachtvlinders in Nederland waargenomen.

Foto: Joop Verburg

Ga door met lezen van "Joop Verburg komt vertellen over nachtvlinders"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 5
DE WIJK - Precies twee jaar geleden traden de muzikale vrienden uit De Wijk ook al eens op in het Dorpshuis. Toen zaten er nog enige overheidsrestricties op. Dit keer was het allemaal wat losser. En gingen alle remmen los.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Muzikale vrienden maken er een feestje van!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 5
REGIO - Het is weer tijd voor Erwtensoep, ook wel bekend als snert, is een heerlijk Hollands gerecht dat gemakkelijk te maken is. Het moet echter een dag van tevoren worden bereid, omdat het moet indikken en opnieuw moet worden opgewarmd om die volle smaak te krijgen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bereiding van Oud-Hollandse Erwtensoep"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 5
KOEKANGERVELD - Gemeente De Wolden is Culturele Gemeente van Drenthe 2023-2024. Dat vieren we met het kunst- en cultuurproject Wiede Wold. Eén van de onderdelen van Wiede Wold is De Afvalkathedraal, een circulair bouwwerk dat de speel locatie wordt van de theatervoorstelling ATROPOS in 2024.


Ga door met lezen van "Denk mee met de ontwerpers van De Afvalkathedraal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 5
DE WIJK - Bea, Geertje en Elly heten iedereen van harte welkom in Het Dorpshuis in De Wijk voor een nieuw seizoen vol gezelligheid en actief koersbalplezier. Of u nu een trouwe deelnemer bent of nieuwsgierig bent geworden door verhalen van kennissen en vrienden, iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Ga door met lezen van "Zin om eens Koersbal te spelen?"

Geplaatst door B S

Tweet This!