'

Nov 13
DRENTHE - ‘Baboom, Baboom, Baboom…’ zo hoor je de blauwe pick-up in het schilderij Baboom langsrazen over de weg. Het Drents Museum heeft Baboom van kunstenaar Tilo Baumgärtel (1972) aangekocht met steun van de VriendenLoterij. Het werk is te zien in de tentoonstelling Tilo Baumgärtel - Das selbe Wasser en is een aanvulling op de verzameling (Neue) Leipziger Schule-werken die het museum reeds in de eigen collectie heeft.

Ga door met lezen van "Nieuwe aankoop Drents Museum: Baboom van Tilo Baumgärtel "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
DE WIJK - Trendline Haarmode is nu Nature Hair. Deze beslissing is niet zomaar genomen, zoals eigenaresse Petra Scholten uitlegt. "Wij zijn een bewuste en haarvriendelijke kapsalon in De Wijk, waar we ons richten op de gezondheid van zowel het haar als de hoofdhuid.” Deze bewustwording is mede tot stand gekomen door de masterclass bij de haarvriendelijke kapper van: Annie Kok die Petra op dit moment volgt.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Nature Hair: de bewuste en haarvriendelijke kapsalon in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
RUINERWOLD - Na bijna vier competitie loze weken mocht Ruinerwold weer de wei in voor de punten. Voor de buitenstaander leek Ruinerwold een slechte generale repetitie te hebben gehad, met de forse nederlaag in het oefenduel tegen SVN’69. Met een wat risicovol en alternatief spelsysteem werden er al vlot de nodige tegendoelpunten geïncasseerd tegen de Nijeveners. Het bleek echter een truc uit de trainershoed van Johnny Wassenaar, om zodoende te zorgen dat er een vlijmscherpe verdediging zou aantreden tegen Schoonebeek.

Ga door met lezen van "Ruinerwold staat met lege handen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
DE WIJK - Voorafgaand aan het thuisduel van v.v. Wacker V1 tegen Raptim uit Coevorden werden de dames verrast met een nieuwe wedstrijdbal. Namens de Supporters Vereniging bood Stefan Bork aanvoerster Ellen Verkleij en leider Robin Talen de bal aan, terwijl de rest van het enthousiaste team druk bezig was met de warming-up.

Ga door met lezen van "Supporters Vereniging v.v. Wacker deelt uit!"

Geplaatst door B S

Tweet This!