'

Nov 14
DE WIJK - Het echtpaar Jan en Marrie Bisschop-Zanting (Beiden 85 jaar) vierde op dinsdag 14 november hun 65-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Inge Nieuwenhuizen kwam het echtpaar persoonlijk feliciteren namens het gemeentebestuur.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Echtpaar Bisschop-Zanting viert 65-jarig huwelijksjubileum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
DRENTHE - Van 10 november tot en met 21 december 2023 wordt het LEADER-programma 2023 opengesteld voor subsidieaanvragen. LEADER is een Europees subsidieprogramma voor een vitaal platteland. Inwoners, ondernemers en organisaties met een projectplan voor een toekomstbestendig platteland in Drenthe kunnen een aanvraag indienen. Denk aan plannen voor een nieuw zorginitiatief, een circulaire en duurzame toekomstbestendige voorziening of een samenwerkingsproject op het gebied van klimaat of biodiversiteit.

Archieffoto: Uitreiking financiële bijdrage

Ga door met lezen van "LEADER-programma 2023 open voor subsidieaanvragen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
DE SCHIPHORST - De politie en het Openbaar Ministerie hebben onlangs het onderzoek naar de omstandigheden rondom het overlijden van Cas Steenbergen heropend. De ouders en directe betrokkenen zijn hierover reeds geïnformeerd. Het onderzoek wordt heropend op basis van nieuwe informatie. Vanavond in de uitzending van Opsporing Verzocht: aandacht voor het onderzoek naar de omstandigheden rondom het overlijden van Cas Steenbergen. Help mee en kijk vanavond om 20.30 uur naar Opsporing Verzocht op NPO2. Woensdag wordt de uitzending rond 13:20 uur herhaald.

Ga door met lezen van "Vanavond in Opsporing Verzocht: Onderzoek naar overlijden van Cas Steenbergen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
DE WIJK - Vanmorgen brachten veel voormalige collega's en andere inwoners van De Wijk een laatste eerbetoon aan Roelof ten Heuvel. De voormalige slager van Coop Dunnink overleed vorige week op 68-jarige leeftijd na een periode van ziekte. De rouwauto reed iets voor 09.00 uur langzaam een laatste ronde over de parkeerplaats en stopte voor de supermarkt waar Roelof maar liefst 43 jaar heeft gewerkt. Het was een van de laatste wensen die de inwoner van Ruinerwold kort voor zijn overlijden had geuit, en deze werd massaal gerespecteerd. Ook de Wieker Meule was door de molenaars in rouwstand geplaatst.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Laatste eerbetoon aan Roelof ten Heuvel"

Geplaatst door B S

Tweet This!