'

Nov 17
DE WIJK - Ook dit jaar zal de Sinterklaas met zijn pieten weer in de Wijk aankomen. Op zondag 19 november om 14:30 uur zullen we hen verwelkomen bij de molen in de Wijk. Na een welkomstwoord zal er een kleine rondtocht in de koets door het dorp, onder muzikale begeleiding van Apollo.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Intocht Sint in de Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
KOEKANGE - Koekange Voetbalvereniging Vitesse ’63 is vrijdag 24 november de gastheer van de derde ronde van de voetbalcompetitie OldStars walking voetbal. Op het terrein aan de Sportlaan worden ’s middags vanaf twee uur, twaalf wedstrijden gespeeld.

Ga door met lezen van "Vitesse ’63 ontvangt OldStars voor derde competitieronde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
ZUIDWOLDE - Zuidwolde en de wijk Erflanden te Hoogeveen zijn weer klaar voor de 4e editie van het Huiskamerfestival. Op zondagmiddag 19 november vind je daar in diverse woonkamers live muziek.

Ga door met lezen van "Huiskamerfestival Zuidwolde/ Erflanden klaar voor 4e editie!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
DE WIJK - De sporthal 'de Slenken' in De Wijk zal op 17 en 18 november het toneel zijn van een kleurrijke en gevederde verzameling tijdens de eerste Verenigings Tentoonstelling van Kleindiervereniging De Wolden. Deze tentoonstelling, voorheen bekend als Pels en Pluim Zuidwolde, RKC Ruinen en DWO De Wijk, brengt een prachtige show van konijnen, cavia's, sierduiven en siervogels bij elkaar.


Ga door met lezen van "Verenigings Tentoonstelling van Kleindiervereniging De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!