'

Nov 22
DE WIJK - Na een korte zoekperiode heeft een speciale commissie, bestaande uit: Wilco Bork, Leon Nijmeijer, Mariska Knegt en Lenie Strijker het bestuur van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo geadviseerd om Thomas van Olst te benoemen als nieuwe dirigent van het Slagwerkensemble. De leden van het SWE werden na de proefdirectie ook heel erg enthousiast!

Ga door met lezen van "SWE Apollo heeft nieuwe dirigent"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 22
‘Een van de parels van het archief’

DRENTHE - Meer dan duizend mappen, registers en dozen heeft de Stichting Maatschappij van Weldadigheid op 21 november geschonken aan het Drents Archief. Het omvangrijke archief bestaat onder meer uit bevolkingsregisters van kolonisten, kaarten, plattegronden en talloze tekeningen van kolonistenwoningenwoningen en andere gebouwen rond 1900.

Ga door met lezen van "Archief Maatschappij van Weldadigheid geschonken aan het Drents Archief"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 22
DE SCHIPHORST - Na de uitzending van Opsporing Verzocht vorige week heeft de politie zestien tips ontvangen met betrekking tot het overlijden van Cas Steenbergen uit De Schiphorst.

Ga door met lezen van "Politie krijgt zestien tips over dood Cas Steenbergen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 22
IJHORST - Op maandagmiddag 20 november was het feest in De Reesthof. De Protestantse Vrouwenvereniging IJhorst-De Wijk vierde haar 85 jarig bestaan.

Ga door met lezen van "Protestantse Vrouwenvereniging IJhorst-De Wijk bestaat 85 jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 22
RUINERWOLD - Wie als klusser in Ruinerwold op zoek is naar tuingereedschap, schroeven, bouten, moeren, verf, kit of toebehoren moet daarvoor naar een omliggende plaats. Binnenkort is dat verleden tijd, want op 24 november opent de familie Lankhorst de Groene Vakwinkel op industrieterrein De Hoge Akkers.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Lankhorst de Groene Vakwinkel opent deuren"

Geplaatst door B S

Tweet This!