'

Nov 23
DE WIJK - Er is de hele maand november op de basisscholen in de gemeente De Wolden hard gewerkt aan het boek ‘Paleis De Wolden’. Dat wordt door ongeveer 500 leerlingen van de groepen 5 en 6 gemaakt onder leiding van Kees en Marieke Opmeer. Vader en dochter gaven op alle scholen een workshop schrijven en illustreren, die weer volop fantasierijke content op moest leveren voor het boek. Kees Opmeer is de schrijver en Marieke het creatieve brein waar het gaat om de illustraties.

Foto's & tekst: Artizzl Media/Peter Nefkens

Ga door met lezen van "Leerlingen van alle basisscholen werken hard aan boek ‘Paleis De Wolden’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 23
IJHORST - Maandagavond 4 december is er weer een ledencontactavond van de Natuurbeschermingsvereniging IJhorst-Staphorst e.o. Deze avond staan de werkgroepen van de NBVIJS centraal.

Ga door met lezen van "Hoe zit het met de vleermuizenkelder, biodiversiteit, nestkasten en zo ? "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 23
DE WOLDEN - Bij de Tweede Kamerverkiezingen in De Wolden heeft de PVV de meeste stemmen weten te vergaren. Met 23,1 procent van het totaal heeft de partij onder leiding van Geert Wilders de koppositie veroverd. Een opvallende verschuiving, gezien bij de vorige Kamerverkiezingen de VVD hier nog de grootste was.


Ga door met lezen van "PVV triomfeert als grootste partij in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 23
DE WIJK - Zaterdag 25 november organiseert Dorpshuis De Wijk een gezellige Sinterklaasavond vol spellen. Vanaf 20.00 uur is het dorpshuis geopend, en om 20.30 uur beginnen de diverse activiteiten zoals spieker houwen, pepernoot raden, darten, sjoelen, luchtbuksschieten, en het Rad van Fortuin.

Ga door met lezen van "Sinterklaos lott’n op 25 November"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 23
RUINEN/RUINERWOLD - Je woning kosteloos energiezuiniger? Het Fix-team komt langs! Van 4 tot en met 8 december houdt gemeente De Wolden een buurtactie in Ruinen en Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Je woning kosteloos energiezuiniger?"

Geplaatst door B S

Tweet This!