'

Nov 24
RUINEN - Op zondag 26 november 2023 staat er weer een mooie voetbalderby op het programma. Ruinen speelt thuis tegen Wacker, wat ongetwijfeld weer een boeiende confrontatie gaat worden. Deze wedstrijd behoeft weinig introductie, aangezien de selecties elkaar goed kennen en eerder al de strijd met elkaar zijn aangegaan. In het vorige seizoen eindigde Ruinen op een respectabele tweede plaats in de competitie en kwam het dicht bij promotie in de nacompetitie. Wacker eindigde dat seizoen keurig als derde, maar moest thuis de overwinning aan Ruinen laten, terwijl de uitwedstrijd onbeslist eindigde.

Archieffoto's: derby Ruinen - Wacker 24 april 2023

Ga door met lezen van "Streekderby Ruinen - Wacker op het programma"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 24
DE WOLDEN - Met de winterse kou die langzaam zijn intrede doet en de avonden die steeds vroeger in duisternis hullen, is het weer die tijd van het jaar. De gezelligheid van de feestdagen komt dichterbij, maar helaas geldt dat ook voor een ander aspect: de donkere dagen voor kerst, waarin inbraken helaas vaker voorkomen. In dit seizoen is het extra belangrijk om stil te staan bij onze veiligheid en preventieve maatregelen te overwegen. Laten we samen zorgen voor een warme, veilige en inbraakvrije kerstperiode. Daarom een gesprek met Security Expert Tom Oudman.

Ga door met lezen van "Een gesprek over veiligheid met Tom Oudman"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 24
LINDE - Plaatselijk Belang Linde organiseert op zaterdag 25 november van 10.00 tot 12.00 uur een Sinterklaasfeest voor alle kinderen in Linde en omgeving in het dorpshuis in Linde. Sinterklaas kan niet wachten om alle kinderen te ontmoeten en iedereen is daarom van harte welkom om zijn komst te vieren.

Ga door met lezen van "Sinterklaasfeest Linde "

Geplaatst door B S

Tweet This!