'

Nov 25
ZUIDWOLDE - Op vrijdagavond 8 december organiseert Ondernemersvereniging Zuidwolde een sfeervolle Rode Loperavond. Tussen 18.00 en 21.00 uur zijn veel winkels en horecagelegenheden open. Ze rollen de rode loper uit en zorgen voor een extra gezellige decembersfeer.Ga door met lezen van "Winkeliers Hoofdstraat rollen rode loper uit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25
KOEKANGE - Komt u ook samen met buurtgenoten stamppot eten in het dorpshuis De Schakel in Koekange op woensdagavond 29 november? Buurtteam De Wolden organiseert een stamppottenbuffet. Op woensdagavond 29 november tussen 17:00 uur – 19:00 uur zijn u en uw buren van harte welkom in het dorpshuis aan Prinses Margrietlaan 1 in Koekange.

Ga door met lezen van "Buurtteam De Wolden on Tour in Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25
RUINERWOLD - Lankhorst De Groene Vakwinkel werd vrijdagmiddag feestelijk geopend, en velen kwamen een kijkje nemen in de nieuwe winkel op de Hoge Akkers in Ruinerwold. Ronald Lankhorst vertelde dat de laatste week nodig was geweest om de laatste puntjes op de i te zetten. De bestrating is afgelopen week aangelegd, en tot 14.00 uur vanmiddag waren ze nog druk bezig geweest, maar het is gelukt.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Lankhorst De Groene Vakwinkel feestelijk geopend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25
KOEKANGE - Door twee overwinningen en een gelijkspel is HZVV ‘Herbstmeister’ geworden van de competitie walking voetbal OldStars. In tegenstelling tot de andere speeldata werden er in plaats van 12 wedstrijden slechts 9 gespeeld. De reden hiervoor was dat HHC Hardenberg vanwege familieomstandigheden niet deel kon nemen.

Ga door met lezen van "HZVV ‘Herbstmeister’ bij competitie walking voetbal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25
DE WIJK - Beste collectanten, Onze oprechte dank voor jullie fantastische inzet! Samen hebben we een recordopbrengst behaald, waarbij gulle gevers zowel met groot als kleingeld hebben bijgedragen. De QR-code wint gelukkig terrein, hoewel sommigen er nog wat terughoudend tegenover staan. Toch vinden wij het belangrijk om met de tijd mee te gaan en waarderen we de steun voor dit moderne initiatief.

Ga door met lezen van "Record opbrengst collecte Alzheimer in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!