'

Nov 27
ZUIDWOLDE - Zaterdagmiddag 25 november zag het Kerkplein in Zuidwolde zwart van de mensen. Tegen 15.00 uur kwam de Sint in Zuidwolde aan op het Kerkplein met twee jeeps vol pieten. Dit jaar geen intocht of lichtjesparade maar een groot Sinterklaasfeest, georganiseerd door Ondernemersvereniging Zuidwolde.


Ga door met lezen van "Sint verwelkomt honderden blije koppies in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 27
IJHORST - Ook dit jaar hebben de dorpsraden samen met Prachtlint Staphorst weer een aantal forse bomen geplant. Met afdeling Groen van de gemeente werden de locaties gekozen, en afgelopen zaterdag zijn de bomen met vereende kracht in de grond gezet.

Ga door met lezen van "Dorpsraden planten bomen met Prachtlint Staphorst en gemeente."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 27
VEENINGEN - In het onderzoek naar de dood van Cas Steenbergen is vanochtend een 20-jarige man aangehouden. De politie vermoedt dat Cas is mishandeld op het moment dat hij naar huis wilde gaan na een feest. De rol van de verdachte wordt onderzocht.

Ga door met lezen van "Verdachte aangehouden in onderzoek naar dood Cas Steenbergen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 27
RUINEN - Een traditionele, gemeentelijke derby in onze gemeente De Wolden. En derby’s hebben vaak de eigenschap van spanning en van niet op hoog peil staand niveau! Dat paste vanmiddag ook voor 100% op deze wedstrijd! Laat ik echter met een positief bericht, dat mij vóór de wedstrijd werd medegedeeld, beginnen. Trainer Gert Jan Hoekstra en Wacker gaan nog weer een jaar door. In mijn optiek wederzijds een goed besluit!

Ga door met lezen van "Ruinen sterkste in Woldenderby tegen De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 27
RUINERWOLD - Na de overwinning in en tegen Dwingeloo, was Ruinerwold van plan om door te pakken tegen de gasten uit Beilen. Het moest het deze zondag even doen zonder levensgenieter, Bourgondiër en normaliter assistent-trainer Martijn Hut, die een weekje vertoefde in zijn landhuis in Frankrijk. De geblesseerde Chiel Kooiker verving hem.

Ga door met lezen van "Zwakke start doet Ruinerwold de das om tegen Beilen"

Geplaatst door B S

Tweet This!