'

Dec 1
DE WIJK - VTV De Slenken start ook dit jaar weer vroeg met de verkoop van kerstbomen. Het wordt weer tijd om gezelligheid in huis te creëren. Lang genieten van een mooie kerstboom zo uit de grond in huis, wie wil dit niet. Vaak blijft het niet bij één boom maar willen mensen ook een boom voor in de tuin, dat kan.

Ga door met lezen van "VTV De Slenken start met verkoop kerstbomen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 1
RUINERWOLD - Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) Buddingewold zoekt leden voor haar vereniging! CPO Buddingewold is een vereniging met als doel in eigen beheer woningen te bouwen voor de leden van deze vereniging. Inmiddels hebben we een haalbaar inrichtings- en verkavelingsplan uitgewerkt en is de afronding van het omgevingsplan en de woningkeuze aanstaande. Het lijkt erop dat het allemaal gaat lukken.

Ga door met lezen van "Op zoek naar een woning op een mooie locatie in Ruinerwold?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 1
Workshops, theater, spoken word en dans voor het hele gezin op 28 december

DRENTHE - Op donderdag 28 december presenteert het Drents Museum Vincent Vibes, een programma met performances, schilder-, schrijf- en muziekworkshops voor het hele gezin.

Ga door met lezen van "Vincent Vibes: schrijf en schilder als Van Gogh"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 1
BROEKHUIZEN - Op 9 & 10 december 2023 organiseert 't Swarte Schaep de 2e editie van de Winterse Fair Schaep Dagen. Smaakmakers & sfeermakers zorgen voor gezelligheid tijdens de 2e editie van de Schaepdagen! Een winterse fair met tal van deelnemers op het erf en in de boomgaard van ’t Swarte Schaep. Kom op 9 & 10 december naar het Drentse Broekhuizen, in het buitengebied van Meppel en beleef een heerlijk uitje in de mooiste tijd van het jaar.

Ga door met lezen van "Schaep Dagen: Winterse Fair bij 't Swarte Schaep"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 1
RUINERWOLD - Wijker Kunst draagt bij aan de Sing-in van het Kerstrondje Ruinerwold op zondag 10 december in de hervormde kerk te Blijdenstein. Al sinds het jaar 2000 brengt het Kerstrondje gasten in de kerstsfeer door het bezoeken van sfeervol ingerichte locaties. De Sing-in is het afsluitende evenement en krijgt dit jaar de muzikale bijdrage van de koren van Wijker Kunst uit De Wijk.

Ga door met lezen van "Wijker Kunst te horen tijdens Kerstrondje Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!