'

Dec 1
DE WIJK - Gezelligheid troef afgelopen zaterdag in Dorpshuis De Wijk. Net als vorig jaar stonden er opnieuw Sinterklaasspelen op het programma. Onder de noemer "Sinterklaas Lott'n" werden verschillende spelletjes georganiseerd, waaronder Pepernoot raden, Darten, Spieker Houwen, Sjoelen, Blikgooien, Luchtbuks Schieten en het welbekende Rad van Fortuin. Er waren mooie prijzen te winnen.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Sinterklaas gezelligheid in Dorpshuis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 1
RUINERWOLD - Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) Buddingewold zoekt leden voor haar vereniging! CPO Buddingewold is een vereniging met als doel in eigen beheer woningen te bouwen voor de leden van deze vereniging. Inmiddels hebben we een haalbaar inrichtings- en verkavelingsplan uitgewerkt en is de afronding van het omgevingsplan en de woningkeuze aanstaande. Het lijkt erop dat het allemaal gaat lukken.

Ga door met lezen van "Op zoek naar een woning op een mooie locatie in Ruinerwold?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 1
DE WIJK - VTV De Slenken start ook dit jaar weer vroeg met de verkoop van kerstbomen. Het wordt weer tijd om gezelligheid in huis te creëren. Lang genieten van een mooie kerstboom zo uit de grond in huis, wie wil dit niet. Vaak blijft het niet bij één boom maar willen mensen ook een boom voor in de tuin, dat kan.

Ga door met lezen van "VTV De Slenken start met verkoop kerstbomen"

Geplaatst door B S

Tweet This!