'

Dec 3
DE WIJK - Opnieuw stond er afgelopen weekend een derby op het programma in de 3e klasse Noord, ditmaal tussen de buren Wacker uit De Wijk en v.v. Ruinerwold. Dergelijke wedstrijden beloven vaak spanning, hoewel het niveau soms wat bescheiden is. Dat was zeker het geval op het sportpark aan de Wiltenweg in De Wijk.

Ga door met lezen van "Wacker triomfeert in derby tegen Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 3
STAPHORST - De ruimten in 't Koetshuis worden opnieuw klaargemaakt voor een boeiende eindejaarsexpositie in 't Koetshuus aan de Gemeenteweg 83a. Op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december bent u van harte welkom op de 21e editie van deze bijzondere tentoonstelling.

Ga door met lezen van "Een nieuwe eindejaarsexpositie in ’t Koetshuus"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 3
RUINERWOLD - Wijker Kunst draagt bij aan de Sing-in van het Kerstrondje Ruinerwold op zondag 10 december in de hervormde kerk te Blijdenstein. Al sinds het jaar 2000 brengt het Kerstrondje gasten in de kerstsfeer door het bezoeken van sfeervol ingerichte locaties. De Sing-in is het afsluitende evenement en krijgt dit jaar de muzikale bijdrage van de koren van Wijker Kunst uit De Wijk.

Ga door met lezen van "Wijker Kunst te horen tijdens Kerstrondje Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 3
IJHORST - Met wat geluk worden er één of meerdere wilde dieren gespot. De kans dat je er geen tegenkomt, is nog groter. Gelukkig is er zoveel moois te vinden in het bos.

Ga door met lezen van "Winterwandeling voor jongeren"

Geplaatst door B S

Tweet This!