'

Dec 7
RUINERWOLD – Op zondag 10 december is het zover, Kerstrondje 2023! Voor de 22ste keer wordt dit jaar het Kerstrondje gehouden in Ruinerwold. Op zondag 10 december worden tussen 11.00 en 17.00 uur weer vele bezoekers verwacht bij de bedrijven die helemaal zijn ondergedompeld in de kerstsfeer.

Ga door met lezen van "Kerstrondje Ruinerwold voor de 22e keer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 7
Met 100 Uur muzikaal plezier en gezelligheid

ZUIDWOLDE - Van 12 tot en met 16 december staat Zuidwolde (Groene Hart) in het teken van het Wolder Vinyl Café, een pop-up vinyl café waar jong en oud, samen met echte muziek- en vinylfanaten uit De Wolden, 100 uur lang genieten van de beste muziek. De feestelijke afsluiting op zaterdag begint om 20.00 uur en wordt buiten gevierd met een gezamenlijk afsluitingsfeest.

Foto: Disco Eldorado

Ga door met lezen van "Wolder Vinyl Café opent deuren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 7
REGIO - Steeds meer medicijnen komen in het oppervlaktewater terecht, met negatieve gevolgen voor de natuur en waterzuivering. Partners uit het Noord-Nederlandse Netwerk Medicijnresten uit Water zijn op zoek gegaan naar manieren om de hoeveelheid medicijnresten in het afvalwater te verminderen. Bijvoorbeeld door voorlichting, productinnovaties of onderzoek. De resultaten van het project zijn donderdag 30 november 2023 gepresenteerd in het provinciehuis in Assen.

Ga door met lezen van "Medicijnresten uit water"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 7
REGIO - Een gezonde stad is een plek waar mensen graag wonen, werken en recreëren. Het is een stad waar de leefomgeving zo is ingericht dat het de gezondheid en het welzijn van de inwoners bevordert. Maar wat is er eigenlijk nodig voor een gezonde stad? In dit artikel zullen we ingaan op verschillende aspecten die bijdragen aan een gezonde stad, zoals interieurbeplanting en een goede infrastructuur.

Ga door met lezen van "Wat is nodig voor een gezonde stad?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 7
ZUIDWOLDE - Met de realisatie van het Huus voor Sport en Cultuur komt er een einde aan het tijdperk ‘De Boerhoorn’.

Ga door met lezen van "Afscheid van De Boerhoorn met inloopavond"

Geplaatst door B S

Tweet This!