'

Dec 10
RUINERWOLD - Na vier wedstrijden net te verliezen met een of twee doelpunten verschil, was het nu tijd voor de eerst twee punten voor KIOS. De tegenstander van vandaag was ODIK uit Barneveld, de ploeg die eveneens nog geen punten had. ODIK verloor de wedstrijden een stuk ruimer, op vorige week na. De ploeg uit Barneveld verloor met een verschil in de laatste vijf seconden tegen Ritola (20-21).

Ga door met lezen van "KIOS zet ODIK opzij"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 10
DRENTHE - Minder eiwit in het veevoer verlaagt de stikstofuitstoot. Maar hoe zorg je als melkveehouder dat de productie en gezondheid van je koeien op peil blijft? In studiegroepen gaan melkveehouders hier met elkaar en onder begeleiding van een deskundige mee aan de slag. Ervaring opdoen, kennis vergaren en leren van elkaar staat centraal.

Foto: Gerrit Boer

Ga door met lezen van "Drentse boeren aan de slag: minder eiwit, minder stikstof"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 10
RUINERWOLD - Vocaal Ensemble Olga brengt betoverende klanken naar de NH kerk Blijdenstein in Ruinerwold met hun nieuwste concertprogramma "Winter Light". Het internationale a capella-kwintet, Olga Vocal Ensemble, gaat vanaf 14 december op tournee door Nederland met een eclectische mix van winterliederen die de harten van het publiek zullen verwarmen. Het concert, onder de vlag van de "Stichting Vrienden van Blijdenstein", vindt plaats op 17 december om 15.30 uur in de NH kerk Blijdenstein in Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Olga Vocal Ensemble zingt ‘Winter Light’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 10
DRENTHE - Per 1 januari 2024 gaat de antidiscriminatievoorziening (ADV) het Meldpunt Discriminatie Drenthe (MDD) verder als Discriminatie.nl.

Ga door met lezen van "Meldpunt Discriminatie Drenthe gaat verder als Discriminatie.nl "

Geplaatst door B S

Tweet This!