'

Dec 26
DE WIJK - Net als vorig jaar worden er op vrijdag 29 december knieperties gebakken voor het goede doel. De opbrengsten gaan dit jaar naar herstelwerkzaamheden aan onze prachtige molen in het dorp.


Ga door met lezen van "Knieperties verkoop voor goede doel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 26
REGIO - In november 2023 waren de prijzen van bestaande koopwoningen gemiddeld 0,9 procent lager dan in november 2022. De prijsdaling was opnieuw kleiner dan een maand eerder. Ten opzichte van oktober 2023 stegen de prijzen in november met 0,5 procent.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Prijzen koopwoningen bijna 1 procent lager dan jaar eerder"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 26
DE WIJK - In november 2023 is de bouw gestart van het nieuwe gezondheidscentrum. Het huidige praktijkpand, bestaande uit twee aparte kavels, aan de Burg. d.l. S. Briëtweg / Emmaweg zal daardoor aan het eind van het derde / begin vierde kwartaal 2024 vrijkomen.

Ga door met lezen van "Praktijkpand huisartsen komt vrij"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 26
STAPHORST - Op woensdag 3 januari organiseert Museum Staphorst weer een gezellige spelletjesmiddag. Gewoon leuke spelletjes zoals: sjoelen, stokvangen, darten, eieren poepen, knutselen, spijkerbroekhangen en nog veel meer.
Foto: Jaco Hoeve

Ga door met lezen van "Museum Staphorst organiseert kindermiddag in de kerstvakantie "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 26
REGIO - Op 6 april 2024 vindt in Rotterdam Ahoy voor de eerste keer Festival der Liebe plaats. Met Duitsland kenners Chantal Janzen en Jan Smit als hosts van de avond, wordt het publiek meegenomen op een muzikale reis naar onze Oosterburen. Bezoekers mogen een spectaculaire und ganz große show van Duitse en Oostenrijkse hits én levensliederen binnen verschillende muziekgenres verwachten.Ga door met lezen van "Eerste eigen Duitstalige muziekfestival"

Geplaatst door B S

Tweet This!