'

Feb 3
FORT/VEENINGEN - De politie heeft in de nacht van vrijdag 2 februari op zaterdag 3 februari een drugslab aangetroffen in een pand aan het Fort in Veeningen. Er zijn vijf aanhoudingen verricht. De politie doet onderzoek.

Ga door met lezen van "Politie vindt drugslab op het Fort in Veeningen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
Van Goghs Drentse verhaal wordt nog beter zichtbaar

DRENTHE - Na het succes van het startjaar 2023 gaat Drenthe door met het zichtbaar en beleefbaar maken van het verhaal van Vincent van Gogh. De samenwerkende partijen, provincie Drenthe, gemeenten Coevorden, Emmen en Hoogeveen, Drents Museum, Recreatieschap Drenthe en Marketing Drenthe, hebben de uitgangspunten hiervoor vastgelegd in het toekomstplan ‘Van Gogh Drenthe 2024-2030’.

Vincent van Gogh, De Turfschuit, Drenthe 1883.

Ga door met lezen van "Van Gogh Drenthe gaat door na succesvol eerste jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
“Opbrengst voor Hartekind “

HOOGEVEEN - Zondagmiddag 4 februari is het zover; de 4e editie van Muziek achter de Voordeur, georganiseerd door Rotaryclub Hoogeveen-De Wolden.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "70 muzikanten spelen bij Muziek achter de Voordeur."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
RUINERWOLD - Vrijdagmorgen is Jan Klaas Huiskes bij VV Ruinerwold verrast door vrijwilligers, familie en wethouder Rudi Hooch Antink. Namens gemeente De Wolden is Jan Klaas uitgeroepen tot sportparel 2023 van gemeente De Wolden. Jan Klaas is al 50 jaar vrijwilliger en dagelijks op de sportvelden van VVR te vinden waarbij hij zorgt dat de jeugd en senioren kunnen voetballen. Na een zware operatie is Jan Klaas een tijdje uit de running geweest maar hij is vol goede moed om zijn werkzaamheden weer op te pakken. Meer dan verdiend is Jan Klaas dus uitgeroepen tot sportparel van 2023 in De Wolden!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
KOEKANGE - Op 4 februari om 15.00 uur komt het betoverende verhaal van Charlie tot leven in het Dorpshuis de Schakel in Koekange. "Charlie's Droom" is een meeslepende circusvoorstelling die het hart verwarmt en de verbeelding prikkelt.

Ga door met lezen van "Circus Okidoki speelt Charlie's Droom in Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!