'

Feb 14
ZUIDWOLDE - De voorbereidingen voor de rommelmarkt van de Hervormde Gemeente Zuidwolde, op zaterdag 29 juni 2024, zijn gestart. Op zaterdag 10 februari kunnen de eerste spullen worden ingebracht, van 10.00 tot 11.30 uur bij de boerderij achter de Hervormde kerk.

Ga door met lezen van "Start inzameling voor rommelmarkt Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
RUINEN - Tijdens de voorjaarsvakantie organiseert Natuurmonumenten activiteiten bij bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse in Ruinen.

Ga door met lezen van "Volop activiteiten in voorjaarsvakantie in het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
DE WIJK - Rederijkerskamer De Bloem staat weer op de planken! Op vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart brengen ze de doldwaze klucht "Sjongejonge" tot leven. In een verlopen pension met bijzondere gasten gebeuren gekke, eigenlijk te gekke, dingen. De gevolgen zijn rampzalig komisch. Dit is kort samengevat de inhoud van de klucht, geschreven door Aad Caspers. Naast bekende spelers zetten ook vier jonge nieuwkomers hun beste beentje voor om de gasten een gezellige avond te bezorgen.

Ga door met lezen van "Rederijkerskamer De Bloem brengt doldwaze klucht "Sjongejonge""

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
REGIO - We zijn in de Wolden allemaal wel op zoek naar manieren om de tijd een beetje te slim af te zijn. Er zijn wat slimme trucs en lifestyle-veranderingen die helpen om een frisse, jeugdige uitstraling te bevorderen. We hebben het hier niet over dure crèmes of riskante ingrepen, maar over dagelijkse gewoonten die een wereld van verschil maken. Lees verder voor wat handige tips die je makkelijk in jouw routine opneemt.

Ga door met lezen van "Jonger lijken doe je met deze tips"

Geplaatst door B S

Tweet This!