'

Feb 19
DE WIJK - Het was zaterdag een klein feestelijk moment bij de Historische Vereniging De Wijk/Koekange. Want de 5000e foto werd toegevoegd aan het digitale fotoarchief. De afbeelding uit 1994 toonde de echtparen Dunnink en Slomp in hun supermarkt aan de Dorpsstraat in De Wijk. Ter ere van deze mijlpaal werden de vrijwilligers beloond met een broodmaaltijd, verzorgd door supermarkteigenaar Niek Slomp van Coop Dunnink.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Historische Vereniging De Wijk/Koekange zet de 5000e foto in fotoarchief"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
KOEKANGERVELD - Er wordt op meerdere vlakken hard gewerkt aan de totstandkoming van de theatervoorstelling Atropos in de afvalkathedraal. Dit pronkstuk van Wiede Wold in De Wolden als culturele gemeente van Drenthe, staat gepland in de maand juni. Met deelname van vele inwoners van De Wolden wordt er niet alleen gerepeteerd, maar worden in dorpshuis De Veldhoek ook kostuums genaaid.

Bron: Artizzl Media/Peter Nefkens

Ga door met lezen van "Werk aan de winkel rond Wiede Wold-theatervoorstelling Atropos"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
DE WOLDEN - Stichting Sport en Beweeg biedt diverse beweegactiviteiten aan in de gemeente De Wolden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nynke Zijlstra en Suzan Pieters via 0592-749 311 of info@sportenbeweeg.nl.

Ga door met lezen van "Stichting Sport en Beweeg – Gemeente De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
RUINERWOLD - Aan een uitwedstrijd bij Sleen zal voor altijd de mooie anekdote uit het seizoen 2010/2011 hangen. Tijdens een intensieve voorbespreking werd de topscorer aller tijden van Sleen, Sjaak Wiegers, tot in de puntjes doorgelicht. Snel, technisch, goed schot; het was allemaal geen geheim meer, iedereen was erop voorbereid. Ruinerwold reisde zodoende vol vertrouwen af: Wiegers zou uit de wedstrijd worden gespeeld. Dat lukte. Wiegers stond op doel.

Ga door met lezen van "Ruinerwold kopje onder in zeiknat Sleen"

Geplaatst door B S

Tweet This!