'

Apr 21

Op zoek naar een sprankelend en energiek DJ-optreden dat je personeelsfeest, bruiloft of huwelijksfeest tot leven brengt? Zoek niet verder, want Bemo Entertainment heeft dé perfecte oplossing voor jou! Wij presenteren jou onze ervaren Feest DJ’s voor elk feest die de dansvloer laten bruisen en de feeststemming tot ongekende hoogten brengen.

Ga door met lezen van "Maak Jouw feest onvergetelijk met een feest DJ"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 21
DE WOLDEN - Op fietse door de Wolden! Op vijf plaatsen in de Wolden (de Wijk, Ruinen, Ruinerwold, Koekange en Zuidwolde) staan deze mooie duofietsen die ten doel hebben om mensen met een beperking, ouderen of personen, die in een sociaal isolement zijn geraakt, in de gelegenheid te stellen om samen met een vrijwilliger een eindje te gaan fietsen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Stichting Duofietsen de Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 20
DE WIJK - Al 15 jaar houdt speeltuinvereniging De Speulhorst zich bezig met het speelplezier van de kinderen uit De Wijk in de basisschoolleeftijd en jonger. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen in ons mooie dorp voldoende actief bezig kunnen zijn en lichamelijk worden uitgedaagd.

Ga door met lezen van "Oproep! Bestuursleden gezocht voor De Speulhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 20
ZUIDWOLDE - Op vrijdagavond 26 april is er in de Hoofdstraat van Zuidwolde van alles te beleven op de Oranjeavond. Tussen 18.00 en 21.00 uur is er een kleedjesmarkt voor kinderen en een kofferbakverkoop door volwassenen bij het gemeentehuis.

Ga door met lezen van "Oranjeavond in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 20
DE WIJK - Buurtteam De Wolden heeft op elke laatste donderdag van de maand inloopspreekuur in het Dorpshuis De Wijk, aan Dorpsstraat 78. Op donderdag 25 april a.s. tussen 14:00 uur – 16:00 uur is er weer spreekuur. Inwoners van gemeente De Wolden kunnen dan langskomen om vragen of meldingen op sociaal gebied met de buurtteamleden te bespreken.

Ga door met lezen van "Inloopspreekuur Buurtteam De Wolden in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
ZUIDWOLDE - Met de presentatie van het boek Paleis De Wolden in een door 500 schoolkinderen bevolkte sportzaal van het Wolderhuus in Zuidwolde, is een nieuw hoogtepunt van Wiede Wold bereikt. Paleis De Wolden gaat over de zoektocht van de koninklijke familie naar een locatie om een paleis te bouwen.

Bron: Artizzl Media/Peter Nefkens

Ga door met lezen van "Boek Paleis De Wolden gepresenteerd: nieuw hoogtepunt van Wiede Wold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
DE WIJK/IJHORST - Na een bruisende muzikale wandeling van de Coop naar de eeuwenoude kerk IJhorst-de Wijk op deze stralende zondagmiddag, georganiseerd door de Koninklijke muziekvereniging Apollo uit De Wijk, kijken we met plezier terug op een levendig eerbetoon aan het 200-jarig bestaan van dit historische kerkgebouw.Ga door met lezen van "Geslaagde muzikale wandeling van Coop naar Kerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
ZUIDWOLDE - Op zaterdagavond 20 april geeft muziekvereniging Woudklank een concert voor haar donateurs en andere muziekliefhebbers in het Wolderhuus. Het thema is ‘kleuren’, wat garant staat voor een gevarieerd repertoire in allerlei muziekstijlen, van musical tot mars, van pop tot klassiek.

Foto: Hilchien Leenheer

Ga door met lezen van "Muziekvereniging Woudklank treedt op in Wolderhuus"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
ZUIDWOLDE - Alweer de laatste ‘Onderons bij de soep’ voor dit seizoen in Fort komt er aan! Op donderdag 25 april staan de vrijwilligers van de soep weer voor u klaar met een pan zelfgemaakte soep. Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom in dorpshuis de Snikke te Fort. Kosten € 6,00. Na afloop van de soep wordt er gezamenlijk een kopje thee of koffie gedronken waarna ieder zijn dag weer kan vervolgen. Graag tot ziens in Fort!


Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
RUINERWOLD - Waar een kleine vereniging groot(s) in kan zijn. Muziekvereniging Sempre Sereno uit Ruinerwold vierde afgelopen zaterdagavond 13 april haar 100-jarig bestaan met een onvergetelijke muziekavond. De prachtig aangeklede sporthal van Ruinerwold was tot de laatste stoel bezet.

Foto's: Jans Schulting

Ga door met lezen van "Muziekvereniging Sempre Sereno start eeuwfeest op prachtige wijze"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
REGIO - Wie weleens gokt is bekend met het gokspel roulette. Bij dit spel draait het erom om de juiste voorspelling te maken en te bepalen op welke kleur het bolletje belandt. Een van de bekendste strategieën bij het spelen van roulette is de Martingale strategie. Deze strategie is bedoeld om je winkansen te vergroten en het verlies te minimaliseren. In dit artikel leggen we je aan de hand van 4 tips uit wat de Martingale strategie precies inhoudt en hoe je deze kunt toepassen. 

Ga door met lezen van "Ontdek de Martingale strategie: 4 tips om je winkansen te vergroten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
DE WIJK - Wiekers opgelet! Voor de nieuw te ontwikkelen Dorpsvisie De Wijk 2025 – 2035 is een projectgroep op zoek naar foto’s van ons mooie dorp. De Wijk heeft veel te bieden. Wat maakt jou trots, wat is het mooiste plekje van De Wijk en waar in ons dorp is nog ruimte voor verbetering? Weet jij dit op een foto vast te leggen? Dan dagen we jouw om foto’s te delen voor het Fotoalbum 2024 van De Wijk. Een selectie daaruit gaan we gebruiken voor de het maken van de Dorpsvisie. Komt jouw foto op de voorpagina?Ga door met lezen van "Maak foto's voor de nieuwe Dorpsvisie van De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
DRENTHE - De 17e editie van de Campina Open Boerderijdagen vindt plaats op vrijdag 10 en maandag 20 mei. Op deze dagen openen 70 melkveebedrijven verspreid door heel Nederland hun erf voor publiek.

Ga door met lezen van "Open Boerderijdagen 2024"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
DRENTHE - Theaterauteurs Max Wind en Joeri Heegstra uit Assen zijn de winnaars van de Drentse Talentprijs Cultuur 2024. De landelijke jury met onafhankelijke experts schrijft in haar juryrapport: “We zien de actuele en maatschappelijke betrokkenheid van Max en Joeri omgezet in prachtige theaterstukken met originele invalshoeken.”

Ga door met lezen van "Max Wind en Joeri Heegstra winnen Drentse Talentprijs Cultuur "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
REGIO - Duurzaamheid is een van de belangrijkste uitdagingen in de moderne landbouw. Om deze uitdaging aan te gaan, is het belangrijk om te investeren in nieuwe technologieën. Innovatieve bedrijven zoals Hytres spelen een belangrijke rol in deze ontwikkelingen door het produceren van duurzame hydraulische systemen. Door gebruik te maken van deze systemen kunnen boeren efficiënter hun land bewerken, waardoor productiviteit stijgt en het milieu minder belast wordt. Lees verder om meer te leren over de positieve impact van hydrauliek op de landbouw.

Ga door met lezen van "Hydrauliek in de lokale landbouw"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
MEPPEL - Groot politieonderzoek naar drugshandel in de omgeving van Meppel heeft dinsdagochtend 16 april geleid tot de aanhouding van twee verdachten. Een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 30-jarige man uit Meppel zijn aangehouden op onder andere verdenking van drugshandel en vuurwapen- en wapenbezit.

Ga door met lezen van "Drugsonderzoek leidt tot aanhouding twee verdachten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
DRENTHE - Sommige hoor je al ruim van tevoren aankomen en bij anderen lijkt het alsof ze uit het niets verschijnen. In deze tijd van het jaar zijn er weer meer motorrijders op de weg. En dat is wennen voor iedereen. Als automobilist zie je motorrijders makkelijker over het hoofd. Hoe kan dat eigenlijk? En mogen motorrijders tussen de file doorrijden? Op www.veiligmetdemotor.nl/overige-weggebruikers/ beantwoorden we deze vragen en lees je hoe je rekening met elkaar houdt.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ze zijn er weer: motoren op de weg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
RUINERWOLD - De opening van museumseizoen van Museumboerderij De Karstenhoeve komt er aan. Dit is op zondag 28 april om 14.00 uur. Ria Westerhuis en Geert Jan Brader geven samen een voorproefje van wat je kunt verwachten bij ‘reuring op de deel’.

Ga door met lezen van "Opening museumseizoen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
STAPHORST - In maart jongstleden is in Rouveen een nieuwe woonlocatie van Omega Groep geopend. Stap de locatie binnen en er valt een oase van rust over je heen. Met de hulp van Boer Staphorst hebben de bewoners een fijne plek gekregen.

Ga door met lezen van "Omega Groep en Boer Staphorst: samen bouwen aan een thuis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden en Welzijn de Wolden biedt een kosteloze energiecoach aan om haar inwoners te ondersteunen bij het verlagen van de energiekosten en het verduurzamen van hun huishoudens. Dit initiatief is gericht op het verstrekken van praktische tips om energie-efficiëntie te verbeteren en duurzame energieopties te verkennen.

Ga door met lezen van "Gratis energiecoach beschikbaar voor inwoners van gemeente De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 4, totaal 71 artikelen)