'

Apr 1
IJHORST - Maandag 8 april is er weer de ledencontactavond van de NBVIJS. Op deze ledencontactavond houdt Evert Rolleman de lezing die eerder gepland was en niet door kon gaan. Evert vertelt over het bijzondere leven van insecten. Een ieder kent wel de verschillende insecten maar hoe leven ze ? Dit is te horen en te bewonderen op 8 april.

Ga door met lezen van "De wonderlijke wereld van de insecten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 1
DE WIJK - De aanleg van de snelheidsremmende drempel op de kruising van de H. Tillemaweg en de Slenkenweg in De Wijk heeft niet het gewenste effect gehad, wat tot onvrede onder de inwoners heeft geleid.

Ga door met lezen van "Stoplichten op Slenkenweg na onvrede over snelheidsremmende drempel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 1
DE STAPEL - Wist je dat veel wilde planten en bloemen eetbaar zijn én ook nog goed voor je lijf? Wil je daar meer van weten? Ga dan op zondag 7 april op pad met Wildplukster Olga de Lange en Corina Dekker van Innerbalance by Corina.

Ga door met lezen van "Wildplukwandeling met Wildpluk High Tea"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 1
VEENINGEN - Het jaarlijkse festival 'Monsters of Rock' in Veeningen was opnieuw een groot succes, waar vele liefhebbers van classic rock op afkwamen. Voor de bezoekers was het een mooie gelegenheid om weer eens een avondje te rocken en het leven te vieren.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Rocken aan de Bloemberg"

Geplaatst door B S

Tweet This!