'

Apr 8
DEWIJK / IJHORST - De Hervormde Gemeente IJhorst - de Wijk bestaat 200 jaar. Ter afsluiting van dit jubileumjaar organiseert de Koninklijke Muziekvereniging Apollo op zondag 14 april ‘Van de Coop naar de Kerk, een muzikale wandeling’.

Ga door met lezen van "Van de Coop naar de Kerk, een muzikale wandeling"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
DE WIJK - Zondag was Wacker de gastheer van de voetbalvrienden SVV 04 uit (Oud)-Schoonebeek. Toch even een wat kritische opmerking vooraf. Waarom zet onze grote K.N.V.B de topper Ajax-Feijenoord nou juist op zondagmiddag! Er wordt bij het betaalde voetbal op de gekste tijden en dagen van de week gespeeld, waarom nu juist op de zondagmiddag die topper vastgesteld, want daar blijven ongetwijfeld mensen voor thuis. Er zullen best argumenten zijn om het op zondagmiddag te doen (denk maar aan verkeerstechnische problemen, aan veiligheidsproblemen enz. enz.) Maar toch een jammerlijke beslissing ten opzichte van het amateurvoetbal op zondagmiddag.

Ga door met lezen van "Wacker speelt thuis gelijk tegen SVV 04"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
RUINERWOLD - Zaterdag 13 april wordt de deel deze avond getransformeerd tot theaterzaal. De organisatie is in handen van de bekende Drentse dichteres Ria Westerhuis. Het belooft een gezellige avond te worden met mooie muziek en verhalen.

Ga door met lezen van "Reuring op de deel bij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
DRENTHE - Bent u een inwoner, gemeente of isolatiebedrijf en wilt u een woning of gebouw isoleren? De provincie Drenthe heeft een methode vastgesteld samen met gemeenten die het voor haar inwoners gemakkelijker maakt om energie te besparen én dieren te beschermen: het pre-soortenmanagementplan (pre-SMP). Een Utrechtse methodiek die de provincie Drenthe heeft overgenomen.


Ga door met lezen van "Provincie Drenthe helpt bij natuurvriendelijk isoleren!"

Geplaatst door B S

Tweet This!