'

Apr 12
DE WIJK - Dinsdag bereikte ons de droevige mededeling dat Roelof 'Oele' Hulzebos uit De Wijk is overleden op de leeftijd van 79 jaar na een periode van ziekte. Roelof heeft een significante bijdrage geleverd aan V.V. Wacker, waar hij gedurende vele jaren actief was als voetballer, scheidsrechter en vrijwilliger achter de bar in de kantine.

Ga door met lezen van "In memoriam: Roelof Hulzebos"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
DE WOLDEN - Sinds 2018 viert De Wolden jaarlijks haar culturele helden: al die dynamische inwoners, verenigingen en organisaties die het culturele landschap van De Wolden vormgeven.

Het Onwies Faute Feest is een van de genomineerden

Ga door met lezen van "Wie wint Culturele Prijs De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
DE WIJK - Alexander Gerrits mag zich een jaar lang de beste gehaktballenbakker van De Wijk noemen. Tijdens de jaarlijkse gehaktballenwedstrijd afgelopen zaterdag kwam deze gehaktbal het beste uit de pan volgens de jury. Het gehakt hiervoor werd gesponsord door Coop Dunnink uit De Wijk. Twaalf personen doken de keuken van het Dorpshuis in om de jury een lekkere gehaktbal voor te schotelen.

Ga door met lezen van "Alexander Gerrits maakt de beste gehaktballen van De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
RUINEN - Op woensdag 1 mei organiseert Natuurmonumenten van 11.00 tot 16.00 uur een wolmarkt rondom bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen. De markt sluit aan bij de WIE-WAT-WOL expositie over het Drents Heideschaap die in het bezoekerscentrum te zien is.

Foto: Andries-de-lande-Cremer

Ga door met lezen van "Wie-Wat-Wolmarkt in bezoekerscentrum Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!