'

Mei 4
Cabaretgezelschap te boeken bij artiestenbureau Bemo Entertainment

DRENTHE - Goed nieuws voor alle liefhebbers van de Drentse humor. Vanaf eind dit jaar toert Drenthe Plat weer kris kras door Noord- Nederland met een gloednieuw programma boordevol Drentse humor en liedjes.

Ga door met lezen van "Drenthe Plat met nieuwe programma op tournee"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
DE WIJK - Vrijdagavond verzamelde zich een bonte menigte in de kantine van v.v. Wacker. Het was tijd voor de jaarlijkse pubquiz, een evenement waar velen reikhalzend naar uitkeken. De sfeer zat er direct goed in, met de kantine afgeladen vol enthousiaste teams, klaar om hun kennis te testen en de strijd aan te gaan.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wieker Pubquiz in valt bijzonder in de smaak"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
ZUIDWOLDE - Houd je van cultuur en ben je ook sportief? Dan is dit zeker wat voor jou! Museum De Wemme organiseert op 5 mei een fietspuzzeltocht vanuit het museum. De start is tussen 10.00 en 14.00 uur en de route is 30 kilometer lang.

Ga door met lezen van "Sport en Cultuur op 5 mei bij Museum De Wemme"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
De spanning stijgt in Koekange, want op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, zullen de langverwachte Highland Games weer plaatsvinden op het weiland aan de Harm Smeengestraat. Teams uit de hele regio zullen hun krachten meten in een reeks spectaculaire onderdelen. Dit sportieve evenement wordt georganiseerd door de kameraden Henk Hummel en Ard Warnders.

Ga door met lezen van "Volop spektakel bij Highland Games"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
ALTEVEER - Op maandag 6 mei 2024, tussen 19.00 en 21.00 uur, organiseren Adore Vastgoed en Bornse Vastgoed Ontwikkelingsmaatschappij (BVOM) in samenwerking met Plaatselijk Belang Alteveer/Kerkenveld een inloopavond in Dorpshuis De Alke, Jan Haarstraat 12 in Alteveer. Ook gemeente De Wolden is hierbij aanwezig.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Inloopavond Woningbouw in Alteveer"

Geplaatst door B S

Tweet This!