'

Mei 13
DE WIJK - Het einde van de competitie ’23/’24 is in zicht. Onze blauwhemden speelden vanmiddag hun een na laatste competitie wedstrijd tegen vv Pesse. Voor Wacker een mooie gelegenheid het puntentotaal wat op te voeren zonder dat men nog enige kans voor promotie of degradatie heeft. Volgende week komt kampioen Raptim nog op bezoek.

Ga door met lezen van "Wacker pakt drie punten tegen Pesse"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 13
RUINERWOLD - RL Verhuur Ruinerwold zoekt jou! Door de toenemende drukte kunnen wij wel een extra hulp gebruiken. Wat wij doen: verhuur van partytenten, verschillende soorten koelingen, tent inrichting, springkussens en stormbanen.

Ga door met lezen van "RL Verhuur zoekt extra krachten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 13
DRENTHE - Een collectief van zeven jonge kunstenaars uit Drenthe presenteert op donderdag 23 mei 2024 de interdisciplinaire performance TREK. In deze fragmentarische voorstelling nemen zij bezoekers mee in persoonlijke verhalen, beelden en perspectieven rond het thema 'huidhonger'. De voorstelling wordt om 19.00 en 20.30 uur gespeeld in Theater De Tamboer in Hoogeveen.

Ga door met lezen van "Jonge kunstenaars uit Drenthe presenteren interdisciplinaire performance TREK"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 13
DE WIJK - Het damesteam van Wacker is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Om dit te bereiken moesten ze eerst winnen van NKVV/Protos uit Steenwijksmoer, wat gelukt is. De dames uit De Wijk wonnen met 2-5, waarna het kampioenschap een feit was.

Ga door met lezen van "Damesteam Wacker is kampioen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 13
DE WIJK/KOEKANGE - De brandweer De Wijk-Koekange staat op het punt een nieuwe tankautospuit (TS) in gebruik te nemen. In voorbereiding hierop zijn recent verhoogde activiteiten waargenomen, waaronder frequente trainings- en oefenritten door het dorp. Deze voorbereidingen zijn cruciaal om de nieuwe TS begin juni volledig operationeel te hebben.

Ga door met lezen van "Nieuwe TS brandweer en start werving nieuwe collega's"

Geplaatst door B S

Tweet This!