'

Mei 15
Help je mee de biodiversiteit in beeld te brengen?

DE WOLDEN - Word bermscout in de gemeenten De Wolden en Hoogeveen! Doe kennis op over bermplanten en help mee om de biodiversiteit in De Wolden en Hoogeveen in beeld te brengen. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder over de startbijeenkomst in het voorjaar van 2024.

Ga door met lezen van "B(l) oeiende bermen in de gemeenten De Wolden en Hoogeveen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
DE WIJK - Er is een nieuwe Dorpsvisie voor De Wijk e.o. in de maak. Het huidige dorpsplan nadert de houdbaarheidsdatum en actualisering is gewenst. Het bestuur van Belangenvereniging De Wijk e.o. wil niet afwachten, maar juist vooruitkijken. Een projectgroep bestaande uit zeven inwoners is gevraagd om zich voor de Dorpsvisie in te zetten. Ank van der Ziel (voorzitter), Jan Boerstra, Jan Boverhof, Bart Hoogeveen, Gina Homan, Lea Prins en Nikita van Lunzen gaan met het visiedocument aan de slag.

Ga door met lezen van "Even voorstellen: Projectgroep Dorpsvisie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
DE WOLDEN - Op woensdag 22 mei, 19.30 uur, organiseert het ViP De Wolden samen met Sport- en Cultuurcoaches van gemeente De Wolden, speciaal voor vrijwilligersorganisaties, een online kennissessie ‘Maak kennis met AI (Kunstmatige Intelligentie) en Chat GPT’.

Ga door met lezen van "Maak als vrijwilligersorganisatie kennis met AI en Chat GPT in een online kennissessie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
DE WIJK - Beste inwoners van de Wijk, Het voortbestaan van onze geliefde optocht tijdens het Wiekerfeest staat op het spel! We nodigen jullie uit voor een cruciale bijeenkomst om dit onderwerp te bespreken tijdens onze Algemene Ledenvergadering op vrijdag 24 mei 2024.


Ga door met lezen van "Jaarlijkse optocht tijdens feest de Wijk in gevaar!"

Geplaatst door B S

Tweet This!