'

Jul 1
DE WIJK - De jaarlijkse aftrap van het Wijkerfeest zal ook dit jaar weer de populaire ATB Streetrace zijn, die rondom de feesttent aan de Wiltenweg in De Wijk georganiseerd wordt. Eerdere edities van dit evenement zijn zeer positief ontvangen door zowel het dorp als door de deelnemers, toeschouwers en de KNWU. Het parcours belooft opnieuw een uitdaging te worden met een mix van snelheid en technisch veeleisende obstakels.

Ga door met lezen van "Ook dit jaar weer een Streetrace in De Wijk "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
OOSTEINDE - Op 28, 29, 30 juni 2024 werd voor de 72ste keer het Zomerfeest in Oosteinde gevierd. Een vol programma met leuke spelletjes voor de kinderen, zeskamp onderdelen en goede bands én DJ’s moesten er onder andere voor zorgen dat het een fantastisch feest zou worden.

Ga door met lezen van "Oosteinde vierde fantastisch buurtfeest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
DRENTHE - Groepen inwoners van Drenthe met concrete ideeën voor kleinschalige woonvormen kunnen nu weer een subsidie van maximaal €10.000 aanvragen. Ook gemeenten die extra hulp nodig hebben bij de ontwikkeling van woningbouwprojecten kunnen steun krijgen van de provincie. De provincie Drenthe heeft extra geld beschikbaar gesteld voor de subsidies 'Collectieve wooninitiatieven' en 'Inzet personele capaciteit versnelling woningbouwprojecten'.

Ga door met lezen van "Provincie Drenthe verhoogt woonsubsidies"

Geplaatst door B S

Tweet This!