'

Jul 2
DE WIJK - Beste ondernemers, Het team Ondernemers van gemeente De Wolden is ervan overtuigd dat samenwerking de sleutel is tot succes. Daarom hebben we gepeild of er behoefte en interesse is om een platform/ondernemersvereniging in De Wijk op te richten. Die is er!


Ga door met lezen van "Oproep aan alle ondernemers in De Wijk en omstreken!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 2
DE WIJK - In de week van 17 tot en met 22 juni haalden 41 collectanten voor de Maag Lever Darm Stichting maar liefst €1832,50 (€ 1590,00 contant en € 242,50 online) op in De Wijk. Zij gingen langs de deuren om in actie te komen voor mensen met een spijsverteringsziekte. Met het opgehaalde bedrag redt de Maag Lever Darm Stichting levens door meer onderzoek naar- en voorlichting over spijsverteringsziekten mogelijk te maken. Want je spijsvertering is van levensbelang, een bron van gezondheid maar ook het startpunt van veel ziektes.

Ga door met lezen van "Ruim € 1800 euro opgehaald voor Maag Lever Darm Stichting"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 2
RUINERWOLD - Sportliefhebbers, markeer zaterdag 13 juli in uw agenda, want het Beach Event Ruinerwold komt eraan! Dit spannende en gezellige evenement, georganiseerd door TC ’t Wold en VCR Ruinerwold, belooft een dag vol sportief plezier op het prachtige “Albert Kleis Strand” en “Playa del Jan Kleis”. Vanaf 9:00 uur kun je genieten van zowel beachtennis als beachvolleybal op één locatie. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit, het Beach Event Ruinerwold heeft voor ieder wat wils.
Ga door met lezen van "Beach Event Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!