'

Sep 17
DE WOLDEN – Voor het derde jaar vindt in oktober de Maand van de Vrijwilliger plaats. Dit jaar zal het ViP De Wolden samen met Wijdewolden.nl Sociale Buurtmarkten organiseren door heel De Wolden. Een markt waarbij vraag en aanbod, op het gebied van vrijwilligers en organisaties én maatschappelijke initiatieven bij elkaar wordt gebracht.
Met deze markt worden niet alleen vrijwilligersorganisaties uitgenodigd, maar ook initiatieven en aanbiedingen uit de buurt. Tijdens de Sociale Buurtmarkt zijn er leuke workshops te volgen, kunt u uw vraag of aanbod kenbaar maken middels de zeepkist en hangt er een vraag en aanbod prikbord. En dit op 4 locaties door de gemeente!

Dus bent u op zoek naar vrijwilligers, heeft u een goed idee voor uw buurt of heeft u iets aan te bieden op maatschappelijk? Geef u dan nu nog op voor de Sociale Buurtmarkt in uw regio!

Voor informatie over de data, locaties en tijden verwijzen wij u naar onze website www.vipdewolden.nl Tevens kunt u zich via de website aanmelden voor de Sociale Buurtmarkten.
Heeft u vragen over de Sociale Buurtmarkt neem dan contact op met Aïsha Slot of Leonoor Colen-brander het ViP De Wolden via tel. 0528 – 378686 of via mail info@vipdewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA