'

Sep 26
RUINERWOLD - Nog maar twee jaar geleden startte Wolderwijs met kinderopvang in De Wolden. De kinderopvang van het Kindcentrum Ruinerwold kreeg toen de eerste aanmelding binnen. Sindsdien hebben veel ouders de weg naar het Kindcentrum weten te weten. Deze week kwam de 100ste aanmelding binnen en inmiddels staat de teller al weer op 103.De Syrische familie Alassaf is de gelukkige met de 100ste aanmelding. Zij werden door directeur Jaap Scheper verrast met een cadeaubon voor de kinderen. De ouders van de kinderopvang waren uitgenodigd voor een kopje koffie of thee met een slagroomsoesje en een heerlijke bonbon voorzien van een kaartje met “Hoera nummer 100”. Natuurlijk werden de kinderen niet vergeten. Zij kregen ook een traktatie en op het plein stond een prachtig springkussen. De kleintjes konden ook nog geschminkt worden.

De weergoden waren gunstig gezind en mede daardoor werd deze feestelijke dag een groot succes. Vanwege de groei maakt de opvang gebruik van een lokaal van OBS de Dissel. Daar is nu de buitenschoolse opvang gevestigd. De kinderen van 0-4 jaar zijn nu verdeeld in de huidige opvangruimte, waardoor de kinderen van 0-2 jaar en de kinderen van 2-4 jaar zich spelenderwijs in een eigen ruimte kunnen ontwikkelen. Voor de laatste groep wordt elke ochtend het peuterarrangement (peuterspeelzaal) georganiseerd. foto: JW v/d Vlist

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA