'

Feb 6
ZUIDWOLDE - Op woensdag 14 februari is het zover: dan opent de nieuwe milieustraat van De Wolden haar poorten voor inwoners van de gemeente. Er is maandenlang hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. De Wolden heeft nu een moderne, duurzame milieustraat en is daarmee klaar voor een circulaire toekomst, waarin ons afval een tweede leven krijgt. De milieustraat is voortaan op zaterdag langer geopend, van 9.00 tot 15.00 uur. Het mobiele afvalbrengstation in Ruinen gaat dicht, hier kunt u vanaf 14 februari dus niet meer terecht met uw afval.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Milieupas
Om afval te kunnen storten, heeft u een milieupas nodig. Deze pas wordt binnenkort verstuurd naar alle huisadressen in De Wolden. De milieupas geeft toegang tot de milieustraat in Zuidwolde en registreert bovendien uw stortingen. Gratis afvalstromen kunt u zo vaak storten als u wilt. Voor betaalde afvalstromen geeft de milieupas jaarlijks recht op twee gratis stortingen. Daarna moet u betalen. Het tarief is € 10,00 per twee kuub. Betalen kan bij één van onze medewerkers, met uw pinpas. Contant betalen is niet mogelijk op de milieustraat. Voor betaalde en gratis afvalstromen geldt dat u per keer maximaal twee kuub kunt storten. Niet-gebruikte stortingen komen aan het einde van het jaar te vervallen.

Open dag
Op zaterdag 3 maart wordt de milieustraat officieel geopend en organiseert de gemeente een open dag. Op deze dag kunt u geen afval brengen. Meer informatie over de open dag en het programma volgt later.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

1 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Bovi says:

    mooi hoor en ziet er al mooi uit.

    Gaan ze toch weer proberen om niet contant te mogen betalen, dat mag toch altijd.

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA