'

Jun 27
REGIO - Het is algemeen bekend dat het steeds moeilijker wordt om goed technisch personeel te vinden. Iedereen kan zich indenken wat voor problemen dit kan gaan geven in de toekomst. Daarom is het belangrijk om leerlingen te interesseren voor techniek en technische opleidingen. Voor het Alfa-College in Hoogeveen een goede reden om leerlingen van RSG Wolfsbos uit te nodigen voor een Techniek Experience.
43 leerlingen uit klas 3 TL volgenden diverse presentaties en workshops bij het Alfa-College. Decaan Albert Terpstra van RSG Wolfsbos geeft aan: “De leerlingen waren ontzettend enthousiast, ze hebben veel nieuwe dingen gehoord, gezien en gingen ook zelf aan de slag. De Techniek Experience is een geweldig initiatief om leerlingen op een positieve manier kennis te laten maken met techniek. Mede door deze ervaring verbreden leerlingen hun beeld over techniek en kunnen ze straks een betere keuze maken met betrekking tot een (technische) vervolgopleiding of loopbaan die bij hen past.“

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA