'

Sep 14
ECHTEN - Op zaterdag 22 september 2018 wordt voor de 8e keer De Wolden- estafette gehouden. De Woldenestafette is een sponsor estafetteloop van 47 km. Het parcours gaat door de gemeente De Wolden en wordt gelopen door teams van 4 tot 8 personen.


foto: Jans Schulting
De organisatie van deze loop is in handen van de Stichting de Wolden estafette. Ze maakt gebruik van de kennis van de diverse loopgroepen uit de gemeente De Wolden. Deze loop wordt eens in de 2 jaar georganiseerd waardoor het unieke karakter van de loop gewaarborgd blijft. Er wordt gelopen voor een goed doel en dit jaar is dat zorgboerderij Refaja in Echten. Elk team zorgt ervoor dat ze een bedrag aan sponsorgeld binnenhalen. Het team wordt begeleid door een fietser; door het team zelf te leveren. De fietser is verantwoordelijk voor de veiligheid van de loper. Na elke etappe dient er gewisseld te worden.

De etappes gaan grotendeels over fietspaden en kent totaal 8 etappes. De start en de finish is bij Visio Het Huis te Echten. Deze locatie ligt centraal in de gemeente De Wolden. Het parcours gaat door de dorpen Echten, Zuidwolde, Veeningen, De Wijk, Koekange, Ruinerwold, Oosteinde en Ruinen. Elke etappe heeft een andere afstand, deze varieert van 3,5 tot 10 km. Deelnemers en teams kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op website: www.woldenestafette.nl

aanvulling:
Vanuit De Wijk probeert Willem Brinkman een of meerdere groepen te regelen. Ieder die mee wil doen kan zich bij hem opgeven. Telnr: 06-13030747.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA