'

Sep 16
DE WIJK - Op zaterdag 22 september en zondag 23 september 2018 wordt in De Wijk de 5e editie van het Smaakmakersfestival georganiseerd. Een weiland aan de Julianaweg wordt omgetoverd tot één groot en gezellig festivalterrein met mobiele keukens, foodtrucks, maar er is meer!

welkomstbord-festival1
Zo kun je naast lekker eten ook smullen van live muziek, en andere smaakmakende (kinder) activiteiten. Aangrenzend is er het verhalenfestival Oeverloos met 2 Yurts waarin spraakmakende vertellers hun verhaal doen. Een fantastische afsluiter van de zomer en de ideale gelegenheid om met familie, vrienden, buren of met collega’s af te spreken en al etend gezellig bij te kletsen! De toegang tot het festival is gratis, er wordt alleen betaald voor de drankjes en de hapjes/gerechten die gegeten worden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA