'

Sep 5
DE WIJK - Nog voor de officiële opening van MijnModewereld, is deze kledinggigant uit De Wijk al begonnen met het uitdelen van cadeautjes. Al jaren is Modewereld hoofdsponsor van de lokale korfbalvereniging. Deze samenwerking is een begrip in het dorp en met de komst van het nieuwe winkelpand, met een geheel nieuwe uitstraling in de Dorpsstraat in De Wijk, zal ook de uitstraling van de korfballers geheel veranderen. -


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Uiteraard blijven ze in de blauw – witte clubkleuren spelen maar nu wel allemaal, jong en oud met MijnModewereld op de kleding. De korfbalspelers werden zaterdag 1 september hartelijk ontvangen in ´t Pakhuys van MijnModewereld waar met een hapje en een drankje dit fantastisch moment werd gevierd. De voorzitter van RoReKo Jasper Ploeg en directeur MijnModewereld Jeanette van de Belt tonen trots de kleding en proosten op de voortgang van deze al jarenlange samenwerking.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA