'

Sep 14
RUINEN - Voor de negende keer op rij organiseert De Wolden, dit jaar met medewerking van Dorpsbelangen Rune, de jaarlijkse wandeling met de burgemeester. De wandeling start op vrijdag 21 september om 15.00 uur bij het dorpshuis ’t Neie Punt’ en laat u de mooie plekken van Ruinen zien. Iedereen die nieuwsgierig is naar deze omgeving, of vragen, tips en adviezen heeft voor burgemeester Roger de Groot, is van harte welkom.

foto 2
fotoarchief: Wandeling met de Burgemeester in Ruinerwold. (2014)
Van gedachten wisselen

Burgemeester Roger de Groot: “Ieder jaar krijg ik tal van goede tips tijdens de wandeling. Ook is de wandeling bij uitstek geschikt om samen over ideeën na te denken. Ik merk dat steeds meer inwoners zelf het initiatief nemen in hun eigen leefomgeving. Hier ben ik erg blij mee.”

Locatie en tijd

Wie in een informele sfeer met de burgemeester wil spreken en wil genieten van een prachtige wandeling is welkom op vrijdag 21 september vanaf 15.00 uur bij het dorpshuis ’t Neie Punt’, Jan Wierengaweg 109 in Ruinen. De wandeling start om 15.30 uur en heeft een lengte van ongeveer 5 kilometer.

Aanmelden kan tot en met woensdag 12 september via communicatie@dewolden.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA