'

Sep 15
DE WOLDEN - Op donderdag 27 september organiseren gemeente Hoogeveen, De Wolden en Assen een ‘Werken met netwerken Festival’. Inwoners, ondernemers, organisaties en gemeenten werken steeds meer samen aan maatschappelijke doelen, als gelijkwaardige partners. Hoe doen we dat?
Hoe pakken we onze nieuwe rol en hoe zorgen we er samen voor dat we onze gemeente nog mooier maken?

Soms ben je trekker van een initiatief en vind je het lastig om mensen enthousiast te krijgen. Soms word je als vanzelf meegetrokken in een project, soms bruis je van de energie bij een idee. Hoe krijg je hier meer stuur op? Dat leer je bij WmN. Laat je verrassen met workshops en proeverijen. Ga samen aan de slag met een netwerkanalyse of loop met je vraagstuk langs bij de helpdesk. Dit festival geeft je de mogelijkheid om je project of initiatief verder te brengen door er samen naar te kijken.

Donderdag 27 september 2018, 16.00 – 19.30 uur, Vepa, Industrieweg 31, Hoogeveen. Aanmelden is kosteloos en kan door te mailen naar Skik@dewoldenhoogeveen.nl. Wil je blijven eten? Geef dat dan even door, hier vragen we een kleine vergoeding voor.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA