'

Sep 14
REGIO- Stichting Wandel Organisatie Staphorst (SWOS) organiseert op 22 september weer een prachtige wandeltocht. Naast de zeer succesvolle avondvierdaagse organiseert SWOS jaarlijks ook een tweetal lange afstand wandeltochten. Op zaterdag 22 september staat de eerstkomende wandeltocht weer op het programma.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Het bestuur heeft voor zowel de ervaren als de minder ervaren lopers een 5 tal prachtige routes rondom De Wijk uitgezet. De wandelaars komen o.a. langs ooievaarsstation De Lokkerij, en door de landgoederen De Havixhorst en Dickninge. De langere afstanden lopen een aantal extra lusjes door Het Rogat, De Wijk en het Staatsbos. De wandelaars hebben de keuze uit 5 afstanden resp. 10, 15, 20, 30 en 40 km. Alle afstanden zijn voor ongeveer 50% verhard en 50% onverhard. Onderweg zijn er een tweetal prachtige rustplaatsen ingericht waar de wandelaars even kunnen bijkomen en genieten van diverse consumpties met wat lekkers erbij.

De start is vanaf 08.00 uur tot 13.00 uur( voor de korte afstanden) vanuit wegrestaurant de Raket, Industrieweg 2, 7949 AK Rogat (direct aan de A-28) en er is hier ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.
Voor meer informatie:
www.swos.nu
info@swos.nuGeplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA