'

Sep 13
RUINERWOLD - 'Iets terug doen voor de maatschappij' Deze visie delen het 25 jarige schoonmaakbedrijf Novon en Thomashuis Ruinerwold. Dit jaar bestaat schoonmaakbedrijf NOVON 25 jaar en geeft 25 x € 1000,00 aan een goed doel. Nico Huiskes, medewerker bij schoonmaakbedrijf NOVON, dacht aan het Thomashuis in zijn Ruinerwold.
Verstandelijk beperkte bewoners van dit huis worden in hun eigen kracht gezet door het opknappen van tuintjes of “gewoon” klussen doen bij mensen die het niet zelf meer kunnen of financieel niet draagkrachtig genoeg zijn. Zij een goed gevoel over hun werk en de medemens blij met het klaren van de klus. De materialen waar de bewoners mee werken zijn toe aan vervanging en daarom draagt Nico de bewoners voor om van de € 1000,00 nieuwe materialen te kopen.

Mogen we op uw stem rekenen?
Klik op onderstaande link om uw stem uit te brengen en er zo voor te zorgen dat we allemaal winnaars hebben in de maatschappij!

https://www.novon.nl/jubileum/thomashuis-ruinerwold/?goed_doel=thomashuis-ruinerwold

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA