'

Sep 16
DE WOLDEN - Het kan glad worden! En nee, dat komt niet door ijzel, maar door modder. Deze maand begint de oogsttijd en zullen de landbouwvoertuigen weer veel rijden op de wegen – vaak met vieze banden. Bij regenachtig weer kan er dus modder ontstaan op de wegen, waardoor er kans op slippen of glijden. Let dus goed op de weg en pas uw snelheid aan.
Rijdt u op een landbouwvoertuig en heeft u gezorgd voor een modderige en onveilige weg? Plaats dan (reflecterende) verkeersborden en waarschuw uw medeweggebruikers. Maak de weg schoon door te schuiven of met water te spuiten. U bent wettelijk verplicht om de weg schoon te houden. Wilt u melding doen van een vieze (en dus gevaarlijke weg)? Bel dan met Beheer via telefoonnummer 14 0528.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA