'

Sep 16
ZUIDWOLDE - Vanaf 1 oktober werkt de gemeente aan de herinrichting van een deel van de begraafplaats in Zuidwolde. Op de plattegrond kunt u zien om welk gedeelte van de begraafplaats het gaat (vak K). De graven in dit vak worden geruimd. Daarna wordt het vak opnieuw ingericht om te kunnen begraven.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Zorgvuldig voorbereid
In maart 2017 heeft de gemeente bekend gemaakt het voornemen te hebben deze aanpassingen te doen. Door bordjes op de begraafplaats en met diverse berichten via verschillende media is geprobeerd zoveel mogelijk nabestaanden te vinden en ze de mogelijkheid te geven om te reageren.

Waardige uitstraling
De werkzaamheden worden aan het zicht onttrokken. Opgegraven resten krijgen een plaats in een verzamelgraf op de begraafplaats. Daarna wordt het vak weer klaar gemaakt om te kunnen begraven. Waarschijnlijk gebeurt dit vanaf 2025. De aanpassingen gebeuren nu al om ervoor te zorgen dat ook dit gedeelte van de begraafplaats een waardige uitstraling heeft als er weer begraven wordt.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA